Bacon-os tészta Creme de Brie sajttal

  • Főétel
  • 4

Elkészítés

A csíkokra vágott bacont serpenyőben hevítsük fel. Készítsük el a brie mártást: a kukoricakeményítőt keverjük el kevés hideg vízben. A tejszínt tegyük fel egy serpenyőben melegedni. Adjuk hozzá a kukoricakeményítőt. Lassú tűzön történő melegítés közben adjuk hozzá a Creme de Brie sajtkrémet, majd hagyjuk, hogy összeolvadjon a tejszínnel. Adjuk hozzá a mustárt, illetve sózzuk-borsozzuk. A tésztát forró vízben főzzük, a csomagoláson jelzett ideig. Öntsük le a tésztáról a vizet, majd a tésztát adjuk hozzá a serpenyőben lévő szószhoz. Adjuk hozzá a darabokra vágott bacont és közepes tűzön 2 percig főzzük. 

Jó étvágyat!

Recept nyomtatás