Csőben sült zöldségek

  • Előétel
  • 4

Elkészítés

Előmelegítjük a sütőt 210 fokra.

Megmossuk a zöldségeket, megtisztítjuk a hagymát, majd mindet nagyobb kockákra vágjuk. 

Megpirítjuk a felkockázott zöldségeket egy kevés olívaolajban, és lassú tűzön nagyjából 10 percig puhára főzzük.

Külön edényben felverjük a tojásokat a tejjel, sózzuk, hozzáadjuk a borsszemeket. Ezután belekeverjük az apróra vágott fűszernövényeket és a reszelt ementáli sajtot.

Kivajazunk egy hőálló üvegtálat. Beleöntjük előbb a zöldségeket, majd a tojásos keveréket. 

Sütőbe tesszük 20 percre. Miután megsült, várunk 5 percet, és csak akkor tálaljuk. 

 

Recept nyomtatás