Kéksajtos klubszendvics

  • Szendvics
  • 4

Elkészítés

Megpirítjuk a szendvicskenyereket a kenyérpirítóban. A kenyér héja ízlés szerint levágható.

Kettévágjuk a sonkaszeleteket.

A szárított gyümölcsöket durvára aprítjuk, és villával elkeverjük a kéksajt krémmel.

Megkenünk vajjal két kenyérszeletet, és elosztjuk rajta a sonkát. Megkenünk másik 2 szelet kenyeret krémmel és a gyümölcsök keverékével.

Egymásra rakjuk a szendvicseket úgy, hogy a kéksajt krémmel megkent kenyérre jön a sonkás szelet, azt pedig 1 szelet vajjal megkent kenyérrel borítunk be.

Vágjuk mindegyiket 4 felé, de ügyelünk rá, hogy ne csússzanak el a szeletek.

Azonnal fogyasztható.

Recept nyomtatás