Lazacos-spárgás lasagne

  • Főétel
  • 4

Elkészítés

Forrásban lévő sós vízbe tesszük a lazac szeleteket és a spárgát 4-5 percre. Lecsepegtetjük. 

Szálaira szedjük a lazacot, hosszában kettévágjuk a spárgát. 

Előmelegítjük a sütőt 190 fokra (gázsütőnél 3-as fokozat.) Enyhén kiolajozunk egy hőálló üvegtálat.

A tál aljára teszünk egy kis besamelt, 3 lap lasagnét, a lazac és a spárga felét, valamint a besamel 1/3 részét. 

Folytatjuk a rétegezést. 3 lasagne lap következik ismét, erre kerül a besamel és 3-4 spárga.

Megszórjuk Président reszelt ementáli sajttal, és 30 percig sütjük a sütőben. 

Forrón tálaljuk. 

 

Recept nyomtatás