Omlett

  • Főétel
  • 3

Elkészítés

A tökéletes omletthez használhatunk Président kecskesajtot, ami ideális ehhez a recepthez. 

Egy tálkában verjük fel a tojást, majd adjuk hozzá a sót és egy kis tejet. Egy teflonserpenyőben hevítsünk fel extraszűz olívaolajat és öntsük bele a tálka tartalmát. Addig süssük a keveréket, amíg el nem kezd szilárdulni, de még egy kicsit folyós marad. Ekkor adjuk hozzá a sonkaszeleteket és a vékony karikákra vágott Président kecskesajtrudat.

Hajtsuk félbe az omlettet és addig hagyjuk a serpenyőben, amíg a sajt meg nem olvad.

Oltsuk el, majd tegyünk néhány szelet Président kecskesajtrudat a még meleg omlett tetejére: frissen őrölt borssal, szerecsendióval és őrölt gyömbérrel megszórjuk és azonnal tálaljuk.

Recept nyomtatás