Zöldséges sajttorta kecskesajttal

  • Előétel
  • 4

Elkészítés

Egy mélytányérban összetörjük a kétszersülteket, és villával hozzákeverjük a vajat. Ezt a masszát széles poharakba, vagy kis hőálló tálkákba töltjük. Elkeverjük a kecskesajtot a Président tejszínnel, sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a masszára, kicsit lenyomkodjuk. 

Megmossuk a retkeket, szeletekre vágjuk, és csinosítjuk vele a poharakba töltött masszát. Hűvös helyre tesszük legalább 30 percre. 

Tálalás előtt még díszítjük néhány levél rukkola salátával, egy csipet tengeri sóval, borssal és néhány szem fenyőmaggal. 

Öntünk rá egy kis balzsamecetet és olívaolajat, majd tálaljuk.  

 

Recept nyomtatás